URBAN ARTSCAPE

www.urbanartscape.org

 

Urbanartscape Mobile Unit. En Intervention i Sydhavnen.

The Cinescape. Street Creativity Charter er vedlagt

 

Proces:

Urban Artscape Mobile Unit etablerer et community web-site.

To mobile enheder bevæger sig rundt i Sydhavnen og kan tilkaldes/kontaktes med mobiltelefon og etablerer Urban Artscapes.

 

- Alle der har fået et password kan uploade til web-sitet.Password deles ud til forbipasserende, gennem brevsprækker og kan gives videre  via  mobil eller på anden måde til alle der har kontakt til området ( også en ven i Sydafrika )

- Urban Artscapes mobile enheder vil fra det uploadede materiale og de medbragte webcams udvælge billeder og tekster og projekterer det ud på pladser, gader, husgavle, træer, kajer, strande, vandet i Sydhavnen.

- Urban Artscape mobile enheder vil spille lyde over de medbragte højtalere fra det uploadede materiale og de medbragte mikrofoner.

- De to mobile enheder og de to områder de befinder sig i vil være i kontakt med hinanden. Billeder og lyde optaget med webcams og mikrofoner i et område vil indgå i det der bliver projekteret og spillet i det andet.

 

Områderne i Sydhaven og alle der færdes i dem vil fysik være en del af Urban Artscape.

Alle der kender til Sydhavnen eller kender nogle fra Sydhavnen vil kunne følge det og bidrage til det  i deres hjem eller i princippet over hele verden ved hjælp af nettet.

 

Realisation:

Lørdag den 29 okt. 2005 kl 14-16. Auktionshallen, Fordbygningen, Sjællansbroen 1. Fredag, lørdag og søndag kl 17-20. den 11-13 nov. 2005. Sydhavnsområdet.

 

To udrykningshold ‡ to personer: Christiania cykel hvori der er laptop med airport (eller meget lang internet ledning), microfon, webcam, projektor, højtalere, sammenklappelig stige, gaffa tape.

 

Referencer:

Urban Artscape Mobile Unit Kit , Sydhavnen 1 ,

Sydhavnen 2 , Sydhavnen 3 , Sydhavnen 4

 

 

Den 29.10.2005. udstillng og præsentation af

Urban Artscape Mobile Unit i Auktionshallen i Fordbygningen

i forbindelse med eventet Sydhavnens Stemme

 

 

 

FLERE BILLEDER